VELEPRODAJA I MALOPRODAJA -U ZEMUNU,,Radno vreme:PON-PETAK 08-16h,SUBOTOM I NEDELJOM NE RADIMO!

Proizvodni program

SIMPERA je širom otvorila vrata svojim proizvodima u zemlje Evropske Unije,i već petu godinu za redom,kao pretežni izvoznik srpskog nameštaja,dodaje posebnu vrednost svom brendu i kreira sliku pouzdanog i važnog partnera za budućnost,za godine koje dolaze….za nameštaj od punog drveta za kojim u celom svetu potražnja ne jenjava. ZAJEDNO SA  našim najvažnijim spoljnotrgovinskim partnerima  iz Nemačke,Belgije,Francuske i Holandije proširujemo svoje poslovne vidike,pomeramo granice,postavljamo standarde dodajući klasičnom  nameštaju duh novog vremana !

Simpera štof d.o.o., preduzeće za promet štofa i nameštaja, osnovano je 2002.god. i od tada uspešno posluje u oblasti uvoza i distribucije štofova za presvlačenje nameštaja, kao i izvoza gotovog nameštaja. Uspeli smo da značajno proširimo asortiman prodaje i oformimo mlad i ambiciozan tim koji ume da odgovori na sve specifičnije zahteve tržišta. Cilj nam je da adekvatnom ponudom, pristupačnom cenom, brzinom isporuke i poslovnošću realizujemo sve zahteve naših komitenata, te se tako kvalitetom održimo na liderskoj poziciji u ovoj oblasti.FIRMA OD POVERENJA

tranpsarentnozelena 200 x 200

 

 

Sedište i prezentaciono-distributivni centar firme, kao i dva maloprodajna objekta nalaze se na Novom Beogradu.

Proizvodni program

Simpera štof snabdeva sve najznačajnije proizvođače nameštaja u našoj zemlji, salone nameštaja i maloprodajne objekte. Upravo iz tog razloga ulažemo stalne napore da što više proširimo naše programe i kolekcije, povećamo spektar boja, poboljšamo kvalitet i smanjimo cene.

Svi materijali u našem prodajnom programu dolaze od najpoznatijih svetskih proizvođača i zadovoljavaju najviše evropske i svetske standarde. Njihov vrhunski kvalitet potvrđuju atesti Instituta CTL u Bielefeldu, Nemačka.

csm_produkte-6_69ee99c9c9
KANSAS color 8002
csm_produkte-3_e7d07a82c9
DUNCAN color 7116
csm_produkte-2_0cf4dedb0d
Argentina color 1020

POSTER NOVO 1

Call Now Button